Фон дер Лајен за уставните измени: Направивте многу, ги повикувам сите политичари да го остварат сонот на младите

Верувам дека сите политичари во Северна Македонија ќе сфатат дека мора да дадат заеднички придонес кон тоа … Продолжи со читање Фон дер Лајен за уставните измени: Направивте многу, ги повикувам сите политичари да го остварат сонот на младите