Фон дер Лајен во Скопје: Не губете верба за старт на преговорите, треба да направиме само уште еден чекор

На заедничката прес-конференција со Заев, претседателката на ЕК, слично како и во Тирана, изјави дека е целосно … Продолжи со читање Фон дер Лајен во Скопје: Не губете верба за старт на преговорите, треба да направиме само уште еден чекор