Фон дер Лајен од Скопје: Северна Македонија треба да направи одлучувачки чекор напред

Северна Македонија треба да направи одлучувачки чекор напред, е пораката која преку Твитер ја испрати претседателката на … Продолжи со читање Фон дер Лајен од Скопје: Северна Македонија треба да направи одлучувачки чекор напред