Фон дер Лајен од Берлин: Тука сме за да ја продлабочиме нашата економска интеграција

Во објавата на Твитер пред почетокот на Самитот на Берлинскиот процес, Фон дер Лајен објави заедничка фотографија … Продолжи со читање Фон дер Лајен од Берлин: Тука сме за да ја продлабочиме нашата економска интеграција