Фон дер Лајен: Договорот за Фронтекс покажува дека нема сомнеж дека македонскиот е ваш јазик и го почитуваме тоа

Ви честитам за напредокот и успехот и слушајќи ве вас убедена сум дека сте решени да го … Продолжи со читање Фон дер Лајен: Договорот за Фронтекс покажува дека нема сомнеж дека македонскиот е ваш јазик и го почитуваме тоа