Фон дер Лајен: Договорот меѓу Израел и Хамас го продолжува прозорецот на надеж за цивилите во Газа да имаат пристап до помош

Според неа, од денеска Европската комисија организира воздушен мост, со 20 завршени лета кои донесоа речиси 900 … Продолжи со читање Фон дер Лајен: Договорот меѓу Израел и Хамас го продолжува прозорецот на надеж за цивилите во Газа да имаат пристап до помош