Финансиската полиција поднесе претставка до ЈО за извршениот претрес во нејзините простории

Од Управата велат дека на истражителите од ОЈО за гонење на организиран криминал на 18 јули им … Продолжи со читање Финансиската полиција поднесе претставка до ЈО за извршениот претрес во нејзините простории