Филипче: ВМРО-ДПМНЕ ги предаде граѓаните и ја изневери нивната доверба

Во фејсбук-статусот на еден од кандидатите за претседател на СДСМ и актуелен пратеник во Собранието, Венко Филипче, … Продолжи со читање Филипче: ВМРО-ДПМНЕ ги предаде граѓаните и ја изневери нивната доверба