Филипче: Секаде каде има пациенти на респиратор се присутни или се консултираат анестезиолози

Во однос на третманот на пациентите во „8 Септември“, одговорно кажувам дека секаде каде што има пациенти … Продолжи со читање Филипче: Секаде каде има пациенти на респиратор се присутни или се консултираат анестезиолози