Филипче: Очекуваме да пристигнат двајца од седумте пациенти кои беа хоспитализирани во „Пирогов“

Министерот за здравство, Венко Филипче, изјави дека очекува да пристигнат од Бугарија двајца од вкупно седумте пациенти … Продолжи со читање Филипче: Очекуваме да пристигнат двајца од седумте пациенти кои беа хоспитализирани во „Пирогов“