Филипче: Можна е препорака за трета доза, а можно е и вакцината да стане сезонска

Министерот вели дека веројатно делта-сојот нема да биде последен, а моменталната состојба ја оцени како „прилично мирна“, но предупреди дека … Продолжи со читање Филипче: Можна е препорака за трета доза, а можно е и вакцината да стане сезонска