Филипче: Мерките дадоа резултат, сега сме во стабилна ситуација

Министерот за здравство информира дека од следната недела во функција се враќаат повеќе одделенија, како офталмологија, оториноларингологија, … Продолжи со читање Филипче: Мерките дадоа резултат, сега сме во стабилна ситуација