Филипче ќе се вакцинира кога ќе пристигне втората пратка вакцини

Во земјава засега има 4 680 дози од вакцините на „Фајзер“, кои земјава ги доби вчера од … Продолжи со читање Филипче ќе се вакцинира кога ќе пристигне втората пратка вакцини