Филипче ја поднесе кандидатурата за лидер на СДСМ: Одличните релации со Заев и други партиски ексфункционери се предуслов за брзо обединување на партијата

Прашан за поддршката од членството, но и од поранешниот партиски лидер Зоран Заев, со кого се во … Продолжи со читање Филипче ја поднесе кандидатурата за лидер на СДСМ: Одличните релации со Заев и други партиски ексфункционери се предуслов за брзо обединување на партијата