„Феро инвест“ ја поздрави одлуката на судот во случајот со ИРЛ, компанијата незадоволна од однесувањето на ЗНМ

Како што е нaведено во соопштението, од „Феро инвест“ особено го осудуваат однесувањето на ИРЛ и на … Продолжи со читање „Феро инвест“ ја поздрави одлуката на судот во случајот со ИРЛ, компанијата незадоволна од однесувањето на ЗНМ