Фатиме Фетаи се откажа од обвинението против Рангелова и уште двајца обвинети во „Шамарите во Центар“

За Рангелова рече дека од доказната постапка произлегло дека не се содржани дејствијата потребни за да постои … Продолжи со читање Фатиме Фетаи се откажа од обвинението против Рангелова и уште двајца обвинети во „Шамарите во Центар“