Фатиме Фетаи, Лидија Раичевиќ и Љупчо Коцевски во трка за местото на Љубомир Јовески

И тројцата кандидати за нов државен јавен обвинител, од кои еден се очекува да го наследи актуелниот … Продолжи со читање Фатиме Фетаи, Лидија Раичевиќ и Љупчо Коцевски во трка за местото на Љубомир Јовески