Фајон: Северна Македонија може да стане членка на ЕУ до 2030 година, тоа е цел која е реална

Словенија ќе направи се да не се загрозат билатералните односи во пристапувањето и државата непречено да продолжи … Продолжи со читање Фајон: Северна Македонија може да стане членка на ЕУ до 2030 година, тоа е цел која е реална