„Фајнанс тинк“ за ребалансот на буџетот: За да не влијае поинфлаторно, потребна е поголема консолидација на тековните трошења

„Ребалансот предвидува пораст на расходите за плати за 1,7 отсто, на стоките и услугите за 11,4 и … Продолжи со читање „Фајнанс тинк“ за ребалансот на буџетот: За да не влијае поинфлаторно, потребна е поголема консолидација на тековните трошења