„Европскиот фронт“ потпиша декларација за поддршка на заложбите на претседателскиот кандидат на ДУИ, Бујар Османи

Откако го слушнале образложението од Османи за заложбите, лидерите на „Европскиот фронт“ потпишаа Декларација за поддршка на, … Продолжи со читање „Европскиот фронт“ потпиша декларација за поддршка на заложбите на претседателскиот кандидат на ДУИ, Бујар Османи