„Европскиот фронт“ ќе ги обжали одлуките за приговорите за ИЕ 5 и 6 – на членовите на ДИК им бил вршен политички притисок

„Нагласуваме дека овие дејствија претставуваат кривични дела и ќе ги преземеме сите неопходни мерки и ќе ги … Продолжи со читање „Европскиот фронт“ ќе ги обжали одлуките за приговорите за ИЕ 5 и 6 – на членовите на ДИК им бил вршен политички притисок