Европската комисија го забрани ТикТок на службените уреди на вработените

„За да ги заштити податоците на Комисијата и да ја зголеми нејзината сајбер-безбедност, корпоративниот одбор на ЕК … Продолжи со читање Европската комисија го забрани ТикТок на службените уреди на вработените