„Европрајд“ во Белград: Нападнати пет учесници, повредени 13 полицајци, приведени 64 хулигани

Повеќе од пет учесници на денешниот настан во рамките на „Европрајд“ во Белград биле нападнати од хулигани … Продолжи со читање „Европрајд“ во Белград: Нападнати пет учесници, повредени 13 полицајци, приведени 64 хулигани