„Европрајд 2022“ во Белград: Прошетката започна, регистрирани незначителни инциденти

Пред почетокот на прошетката, Владимир Билчик, известувачот на Европскиот парламент за Србија, одржа говор во кој рече … Продолжи со читање „Европрајд 2022“ во Белград: Прошетката започна, регистрирани незначителни инциденти