Европа во опасна зона: Повеќе земји воведуваат рестриктивни мерки против ковид

Франција, Грција, Шпанија, Велика Британија, Унгарија, Словенија ги зајакнуваат мерките поради нагло зголемување на бројот на заразени … Продолжи со читање Европа во опасна зона: Повеќе земји воведуваат рестриктивни мерки против ковид