ЕВН: Експлозија на високонапонска мрежа на МЕПСО причина за мракот во Скопје

Експлозија на високонапонска мрежа на МЕПСО е причината што Скопје потона во мрак, велат за „360 степени“ … Продолжи со читање ЕВН: Експлозија на високонапонска мрежа на МЕПСО причина за мракот во Скопје