ЕУ за изборите во Србија: Го прифаќаме исходот, иако имаше пропусти во процесот

Европската Унија се огласи за парламентарните избори во Србија попладнево, по извештајот на набљудувачката мисија на ОБСЕ/ОДИХР, … Продолжи со читање ЕУ за изборите во Србија: Го прифаќаме исходот, иако имаше пропусти во процесот