ЕУ ѝ вети на Украина брзи први чекори кон членство во Унијата

Додека Фон дер Лајен беше во Украина, земјите-членки на ЕУ и официјално го потврдија усвојувањето на новиот … Продолжи со читање ЕУ ѝ вети на Украина брзи први чекори кон членство во Унијата