ЕУ со јасна порака: Венецијанска комисија зборува за максимум еден отсто потписи за независни листи

Од Делегацијата на Европската Унија во Северна Македонија, во одговор на прашања на „360 степени“, се повикуваат … Продолжи со читање ЕУ со јасна порака: Венецијанска комисија зборува за максимум еден отсто потписи за независни листи