ЕУ: Приштина веднаш да го одложи процесот на пререгистрација на возилата

Повлекувањето на српските претставници од косовските институции за портпаролот на ЕУ не е решение за актуелните спорови, … Продолжи со читање ЕУ: Приштина веднаш да го одложи процесот на пререгистрација на возилата