ЕУ побара Србија и Косово да ја смират запаливата реторика, Брнабиќ ѝ порача дека е лицемерна

По неодамнешните препукувања на релација Косово-Србија, предизвикани од одлуката на косовските власти да започнат со спроведување реципроцитетни … Продолжи со читање ЕУ побара Србија и Косово да ја смират запаливата реторика, Брнабиќ ѝ порача дека е лицемерна