ЕУ одлучи: Договорот со Фронтекс и на македонски јазик, без фусноти и ѕвездички

Договорот, како што се наведува, ќе биде изработен во дупликат на бугарски, хрватски, чешки, дански, холандски, англиски, … Продолжи со читање ЕУ одлучи: Договорот со Фронтекс и на македонски јазик, без фусноти и ѕвездички