ЕУ нема да се произнесе за изборите во Србија додека ОБСЕ/ОДИХР не ги презентираат прелиминарните резултати

Во меѓувреме, српскиот невладин Центар за истражување, транспарентност и одговорност, кого го цитира Радио Слободна Европа, оцени … Продолжи со читање ЕУ нема да се произнесе за изборите во Србија додека ОБСЕ/ОДИХР не ги презентираат прелиминарните резултати