ЕУ нема да прави проблем за патување со пасоши со старото уставно име, вели Тошковски

„Нашите граѓани без проблем ќе може да отидат во Унгарија, Чешка, Бугарија, но нема да можат да … Продолжи со читање ЕУ нема да прави проблем за патување со пасоши со старото уставно име, вели Тошковски