ЕУ: Има докази за употреба на ирански дронови во Украина, подготвуваме санкции против Техеран

Списокот со санкции е доставен до земјите членки на Унијата и се очекува одлука за нив во … Продолжи со читање ЕУ: Има докази за употреба на ирански дронови во Украина, подготвуваме санкции против Техеран