ЕУ и НАТО ја повикаа Русија да ја повлече одлуката за суспензија на договорот за извоз на жито

Руското Министерство за одбрана вчера објави дека земјата одлучила да го суспендира договорот со Украина за извоз … Продолжи со читање ЕУ и НАТО ја повикаа Русија да ја повлече одлуката за суспензија на договорот за извоз на жито