ЕУ го осуди терористичкиот напад во Москва: Нашите мисли се со руските граѓани

Најмалку четириесет лица загинаа, а повеќе од 100 се ранети кога вооружени лица облечени во маскирни униформи … Продолжи со читање ЕУ го осуди терористичкиот напад во Москва: Нашите мисли се со руските граѓани