ЕУ го осуди инцидентот во Охрид: Очекуваме властите брзо да го истражат случајот

За нападот на 21-годишниот охриѓанец, кој работи како секретар во клубот „Цар Борис Трети“, шефот на дипломатијата … Продолжи со читање ЕУ го осуди инцидентот во Охрид: Очекуваме властите брзо да го истражат случајот