ЕУ го објави целиот предлог-договор за патот кон нормализација на односите меѓу Косово и Србија

Во текстот на европскиот предлог се наведува дека страните од договорот се свесни за својата одговорност да … Продолжи со читање ЕУ го објави целиот предлог-договор за патот кон нормализација на односите меѓу Косово и Србија