„ЕСМ Снабдување со топлина”: Се изработуваат фактурите за парно за октомври

„ЕСМ Снабдување со топлина“ најавува дека во иднина ќе биде контролор на личните податоци на потрошувачите Во … Продолжи со читање „ЕСМ Снабдување со топлина”: Се изработуваат фактурите за парно за октомври