ЕСМ отвори три пункта за склучување нови договори за парно греење

Корисниците што нема да ги склучат договорите по овој повик, ќе бидат контактирани од снабдувачот ЕСМ снабдување со … Продолжи со читање ЕСМ отвори три пункта за склучување нови договори за парно греење