ЕСМ ќе потпише договор со „Скопје Север“, но мора да ги исполнат обврските од претходниот и од новиот договор, вели Ковачевски

За договорот да биде функционален, Ковачевски нагласи дека „Скопје Север“ ќе мора да ги испочитува сите обврски … Продолжи со читање ЕСМ ќе потпише договор со „Скопје Север“, но мора да ги исполнат обврските од претходниот и од новиот договор, вели Ковачевски