ЕСМ единствена достави понуди на владините повици за парното греење во Скопје

Откако ќе биде извршена евалуацијата на пристигнатите понуди, Комисијата што ги отвори понудите ќе достави предлог до … Продолжи со читање ЕСМ единствена достави понуди на владините повици за парното греење во Скопје