Ескобар: Добивме уверување од сите нивоа на партиското раководство на ВМРО-ДПМНЕ дека ќе остане посветено на европскиот пат

Пораки за строго придржување до Преспанскиот договор и негово целосно почитување периодов пристигнаа од Грција и меѓународната … Продолжи со читање Ескобар: Добивме уверување од сите нивоа на партиското раководство на ВМРО-ДПМНЕ дека ќе остане посветено на европскиот пат