Ердоган се сомнева на тероризам: Бидете сигурни дека одговорните ќе бидат казнети

Засега нема информации за тоа кој е одговорен за нападот, но првичните согледувања и информации од терен, … Продолжи со читање Ердоган се сомнева на тероризам: Бидете сигурни дека одговорните ќе бидат казнети