Ердоган призна дека одговорот на властите по земјотресот не бил толку брз

Преживеаните во погодените територии силно го критикуваат шефот на државата за бавната испорака на помошта Одговорот на … Продолжи со читање Ердоган призна дека одговорот на властите по земјотресот не бил толку брз