Епидемијата како да почнува да стивнува: Повеќе излекувани, а помалку починати во последната седмица

Изминатите три недели, според извештаите на ИЈЗ, бројот на оздравени лица расте за околу 40 проценти на … Продолжи со читање Епидемијата како да почнува да стивнува: Повеќе излекувани, а помалку починати во последната седмица