Енвер Беџети, апелацискиот судија од „Таргет– Тврдина” пресудувал и за казната на Ангелче Николов

Судијата Беџети се најде во фокусот на јавноста откако девет месеци го чуваше предметот за масовното прислушување, … Продолжи со читање Енвер Беџети, апелацискиот судија од „Таргет– Тврдина” пресудувал и за казната на Ангелче Николов