Енигма: Заменик-министерот за култура од Алтернатива не е на списокот на Ковачевски за разрешување – од Владата не кажуваат зошто 

„Премиерот ќе образложи во Собранието“, е одговорот што го добивме од Владата на нашето прашање зошто заменик-министерот … Продолжи со читање Енигма: Заменик-министерот за култура од Алтернатива не е на списокот на Ковачевски за разрешување – од Владата не кажуваат зошто