Експлозии во Киев, градот нападнат со беспилотни летала „камикази“, погодени станбени згради

Градоначалникот на Киев предупреди дека воздушната закана продолжува и ги повика граѓаните да останат во засолништа Најмалку … Продолжи со читање Експлозии во Киев, градот нападнат со беспилотни летала „камикази“, погодени станбени згради